Wat klanten zeggen: 

 

Zelfs een paar dagen later merk ik dat ik rustiger ben. Het is zeker de moeite waard, vooral als je je erg druk voelt van binnen!

 

* Heel erg bedankt voor de bars behandeling het voelde alsof er een sluier uit mijn hoofd ging en ik voelde mij 10 kg lichter .

 

*De access bars behandeling heb ik als erg prettig ervaren. Ik kwam volledig tot rust en kon de energie letterlijk door mijn lichaam voelen gaan. Rebecca zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, ze praat erg rustgevend en legt het goed en duidelijk uit. Ik ga zeker nog een keer terug en zou de behandeling zeker aanraden! 5/5 sterren.

 

*meer rust in mijn hoofd, Ik kan

beter nadenken , minder opgefokt, slaap beter het heeft zoveel effect en elke dag wordt het beter .
Ik ga straks naar n vriendin die af en toe het heel donker heeft en ik ga haar zeker aanraden om naar jou te gaan want ik gun haar dit gevoel ook .

 

 

Access Bars

 

Wat als vandaag het begin is van iets nieuws? Van een echte vriendelijkheid naar jezelf?  Wat als je alle oordelen die je over jezelf hebt nu eindelijk echt los kunt laten? Wat als je ruimte krijgt om met gemak en plezier echte, blijvende verandering te verwezenlijken? Zou je die kans dan aangrijpen?  

 

Wat kan een Access Bars Sessie voor jou betekenen?

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress, oude trauma's en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

 

 


Wetenschappelijk is aangetoond dat de hersengolven veranderen tijdens de BARS van de Alpha naar de Theta staat. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt. Dit valt te vergelijken met een soort van “defragmentatie” van de harde schijf van je computer. De oude “bestanden” en ongebruikte “programma’s” die ruimte innemen in je energiesysteem lossen op. Wat waarneembaar overblijft na een sessie is rust en ruimte.

 


Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar je hoeft niet per sé stil te zijn. Praten tijdens de behandeling maakt hem niet minder effectief. 

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
ADHD, ADD, stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine, paniekaanvallen enz. Ook boeken mensen die willen stoppen met roken fantastische resultaten met behulp van Access Bars. 

 

Access Bars geeft juist meer: 

rust, ruimte, plezier, lichtheid en het zien van nieuwe mogelijkheden.

 

Wil jij graag een behandeling? 

Neem gerust contact op voor een afspraak. 

 

 

 

 

Meest gestelde vragen over access bars; 

 

 

* Is een behandeling alleen voor als je problemen hebt? 

—Nee! Ook als je leven al heel leuk is zul je genieten van de resultaten van Access Bars, en kan je je nog beter en vrijer voelen. 

 

* Ik ben zwanger, mag ik dan een behandeling krijgen? 

- JA! Vrouwen die tijdens de zwangerschap een of meerdere behandelingen hebben gehad geven aan zich beter en fitter te voelen, minder last te hebben van zwangerschap kwalen, een kortere en makkelijkere baring te hebben en naderhand sneller te herstellen. 

 

 

*Welke klachten verminderen door access bars?

- Stress/burnout, slapeloosheid, examenstress, onzekerheid, adhd klachten, concentratiegebrek, overgangsklachten, hoofdpijn, rusteloosheid, ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken.

 

* Zitten er risico's aan een behandeling? 

- Nee! Access Bars is volkomen veilig. Er zijn geen medische bezwaren tegen het ontvangen van een behandeling. 

 

* Moet ik vertellen waarvoor ik een behandeling wil?

- Niks moet. Dat is helemaal jouw keuze

 

* Ik gebruik medicijnen tegen depressie. Kan dat kwaad met een access bars behandeling?

-Nee! Access Bars is volkomen veilig. Je kunt je door de behandeling alleen maar beter voelen. Stop echter nooit zonder overleg met je arts met je medicijnen omdat je je door een behandeling beter voelt.