REIKI

Reiki is levensenergie, of levenskracht. Een Reiki behandeling is een methode om deze energie door te geven aan jezelf en anderen. 

De energie werkt helend op zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel niveau. Het ontspant lichaam en geest en ondersteunt daarmee jouw zelfhelende vermogen. 

 

Reiki helpt bij fysieke, mentale en emotionele klachten. Het is pijn en spanning verlagend. Krachtig en natuurlijk. Het is volkomen veilig en er zijn geen medische bezwaren om een behandeling te ontvangen. Veel cliënten ervaren direct het helende effect van een behandeling. Toch werkt Reiki altijd door ook op de langere termijn. Genezing en heling is een proces wat tijd vraagt. 


Een Reiki behandeling ontvang je bij mij met je kleren aan, ontspannen liggend op de behandel tafel en duurt ongeveer 50 minuten. 

De behandeling bestaat uit het plaatsen van mijn handen op verschillende plekken op of boven jouw lichaam. Zoals je ogen, je oren, je hartstreek en je buik. Zo werk ik rechtstreeks met jouw energieveld. 


Hoe Reiki voelt kan per persoon verschillen. Sommigen voelen tintelingen, anderen warmte of allebei. Soms komen tijdens een behandeling emoties omhoog. Dat is heel normaal en ik help je daar rustig en veilig doorheen. 

Wat je ook ervaart, Reiki is altijd liefdevol, zacht en helend. Niet alleen tijdens de behandeling maar ook in de dagen en weken er na. 


Wil jij graag de helende kracht van Reiki ervaren?

Maak een afspraak via het contact formulier, whatsapp: 0647500300 of e-mail: wbvjl@outlook.com